Den první...

S drobným zpožděním jsme vyrazili kolem deváté hodiny dopolední z Uherského Brodu. Jedeme po dálnicích, jinak bychom nikam nedojeli.
Od Vídně pršelo, teplota kolem 9 stupňů. Nejnižší teplotu jsme zaznamenali 4,3 stupně. Díky vytrvalému dešti se dalo jet sotva lehce nad 130km/h. Na mostech mají odvoďňovací kanály kovové a široké přes metr. Tak když to vyšlo do náklonu, krásně jsme si driftnuli smykem obou kol.
Ve tři odpoledne vjíždíme do Itálie. Po překonání Alp hle slunce a hle teplo. Místy i dvacet stupňů! Přes Itálii je to rychlý přesun po autostrádách. Držíme se v rychlostech do 160km/h a tak nám to pěkně ubíhá. Pauzírujeme vždy po asi 200km. Občas benzín, občas káva. Na výjezdu na poslední mýtnici naúčtovali nám 65€. Pravda, těch tunelů vyžadujících údržbu a dohed je tady až hanba.
Do Francie vjíždíme za tmy. Zmínka o luxusní romantické večeři v Monaku znamená, že jsme dojedli poslední řízky, dali si pusu a vyrazili dál.
Kempujeme asi tři hodiny cesty do Carscassone
Dnešní nájezd 1500km.
Prohřáti poutním lokem postního tuzemáku usínáme.
Dnes je to bez fotek. Samá dálnice a déšť.
Zítra bychom měli se zastávkou projet Lurdy a pokračovat k San Sebastian de Garabandal, kde se stalo toto: http://garabandal.cz/