Druhá světová válka - reenactment

[fotky]
Jak to vypadá, když Městská hlídka vyrazí na bojiště II. světové války? Místy krvavé, místy úsměvné. Pod zvoleným alteregem vstříc novým zážitkům. Každý tank musí dostat „nálepku“ výbušnou a každý účastník si musí svoji hodnost obhájit.
Válčil jsem jako účetní Fantozzi na počest malebného výjevu „lovecká sezóna“, kdo neviděl neuvěří viz. [1] – válečná zóna je až od čtvrté minuty.

Velmi slušné a náročné mapy pro kooperativní multiplayer ke stažení viz.[2].

pozn. jak hrál kooperativní multiplayer Hidden and Dangerous 2 po LAN ve Windows 7 a 8. 
Jedenáct let stará hra Hidden and Dangerous 2 viz.[2] běží i v nových operačních systémech Windows 7 a Windows 8. Bohužel při pokusu o síťovou hru LAN vznikne problém, kdy je hra se serverem vytvořena, ostatní ji vidí, ale když se pokusí připojit, vypíše se hlášení „vytváří se klient...“ a dál se nic neděje.
Problém je v zapnutém protokolu IPv6, hra potřebuje čtyři UDP porty. První se zpracuje pomocí IPv6 a ostatní pomocí IPv4. Reálně se tedy hra nemůže propojit. Jediné řešení je vypnout celý protokol IPv6, což je nutné skrze úpravu registrů[4], podrobný postup je popsán na stránkách Microsoft viz.[5].
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\TCPIP6\Parameters vytvořte novou DWORD (32bit) hodnotu s názvem DisabledComponents a hodnotou FF.

pozn. jak v mapě povolit veškeré vybavení
Editujte soubor mpmaplist.txt ve složce hry. Mapa je vymezena tagy <MAP name="... a </MAP>, uvnitř mapy je seznam vybavení uzavřený mezi tagy <ALLOWEDITEMS  version="0.1"></ALLOWEDITEMS>. Pokud chcete mít k dispozici veškeré vybavení, vložte mezi tyto tagy obsah souboru items_id.txt[6].